PREMIUM INTIMATE LUBRICANT gemaakt in Aruba

Klantenservice

 

Wat zijn de verzendkosten?

    NL/BE + overige landen van de EU: Je betaalt geen extra verzendkosten

    Buiten de EU (maar binnen Europa): Bijv. Zwitserland, Noorwegen, etc.: € 10,00* bijdrage aan de extra verzend- en handlingkosten.

    Buiten Europa / Wereld: Bijv. USA, Canada, etc.: € 15,00* bijdrage aan de extra verzend- en handlingkosten.

* Zodra u uw bestemmingsland heeft geselecteerd tijdens het afrekenen, zult u zien dat de prijzen in de webwinkel veranderen in taxfree exportprijzen exclusief BTW. Tip: Bestelt u voor levering buiten de EU? Maak dan eerst een bestelaccount aan. Dan worden alle prijzen in de webwinkel direct als exportprijzen (tax free) getoont.

Wat is de levertijd?
Als je op een werkdag voor 18.00 uur bestelt, wordt jouw bestelling die zelfde dag nog verstuurd. Bestellingen op deze website worden vanuit Nederland verzonden. 

Hoe lang is de zending onderweg?

    Nederland: 1-2 werkdagen

    Belgie/Duitsland: meestal 2-4 werkdagen, soms wat langer.

    Overige landen EU: 7-10 werkdagen, soms langer

    Overige landen buiten EU en Wereldwijd: 10-20 werkdagen, soms langer

 

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Je kunt betalen via IDeal, Vooraf betalen per bank, Bancontact/Mr Cash, Creditcard en Paypal. Als je kiest voor vooraf betalen per bank, maakt je het bedrag via de bank over. Je ontvangt een e-mail waarin alle benodigde informatie staat. Dit is ook een mooie betaalmogelijkheid als iDeal mogelijk niet goed werkt. Wij versturen jouw bestelling als de betaling bij ons binnen is. Dat kan afhankelijk van jouw bank enkele dagen duren. 

 

Hoe stuur ik iets terug?
Eerst dien je ons te e-mailen. Je informeert ons dan 1) het bestelnummer  2) welke producten je wenst retour te zenden 3) reden van retourzenden (bijv. beschadigd, verkeerd besteld, etc). Je ontvangt dan van ons informatie hoe je jouw artikelen kunt retourzenden. Je dient zelf de portokosten van retourzenden te betalen. Na een goede ontvangst van de (ongeopende) producten zorgen wij ervoor dat je het betaalde bedrag van de betreffende producten binnen 30 dagen op jouw rekening hebt.

Hoe dien ik een klacht in?
Als je niet tevreden bent over het product of of onze service neem dan aub contact op via e-mail: info.velvettouch@klijntrading.nl. Wij sturen je binnen drie werkdagen een ontvangstbevestiging en nemen de klacht meteen in behandeling en wij zullen dan proberen tot een oplossing met je te komen.

Kan je Juicy Flow overal op je lichaam gebruiken?
Ja! Juicy Flow is geschikt voor vaginale, orale en anale sex. Je kan het glijmiddel aanbrengen waar je maar wilt. Het is ongevaarlijk als je wat JuicyFlow binnenkrijgt. Sterker nog: Juicy Flow heeft een lekker smaakje en is eetbaar.

Kan je Juicy Flow in combinatie met een condoom gebruiken?
Ja! Juicy Flow is "Latex Safe". Juicy Flow is gemaakt op waterbasis en daardoor geschikt voor gebruik met condooms. Breng Juicy Flow aan als het condoom al in gebruik is. Dus doe eerst het condoom om en breng pas daarna een beetje Juicy Flow aan op het condoom 

Hoeveel Juicy Flow moet je eigenlijk gebruiken?
Een vingertopje Juicy Flow geeft al het gewenste effect. Het glijmiddel blijft extreem lang glad. Je kan beter eerst met een klein beetje beginnen en indien gewenst later nog wat extra aanbrengen. Knijp dus zachtjes op de tube om te voorkomen dat je een overmatige hoeveelheid uit de tube gebruikt. Dat is zonde van de verspilling en bovendien wil je ook niet dat je gaat "soppen" van te veel glijmiddel.

Waar is Juicy Flow eigenlijk van gemaakt?
Juicy Flow is een op waterbasis gemaakt glijmiddel. Een van de belangrijkste bestanddelen is het sap van het blad van de Aloë Barbadensis plant (Aloë Vera Gel van Aruba). 

Hoe lang blijft Juicy Flow goed?
Na opening (het verwijderen van de verzegeling) blijft Juicy Flow nog minimaal 6 maanden goed. Maar ach, als je eenmaal het gebruik van Juicy Flow hebt ervaren, heb je er zoveel plezier van, dat je binnen die tijd vast alweer aan een nieuwe tube bent begonnen :-)

Hoe moet ik Juicy Flow bewaren?
Juicy Flow kan je het beste op een droge plaatst op kamertemperatuur, buiten direct zonlicht bewaren. Houd het veilig buiten het bereik van kinderen

Productinformatie

Juicy Flow van velvet Touch Aruba is een sensationele pleasure gel met zwarte kersensmaak die voor een heerlijk intiem genot met z'n tweeën zorgt. Het glijmiddel bevat geen parabenen en kan gebruikt worden in combinatie met condooms.

Juicy Flow glijmiddel productinformatie: Veilig voor vaginaal gebruik. Veilig voor anaal gebruik. Veilig bij orale seks. Veilig voor gebruik met latex condooms. Juicy Flow is geen anticonceptiemiddel en bevat geen zaaddodend middel. Eenvoudig schoon te maken. Petrochemisch- en parabenen vrij. Juicy Flow heeft een lekker smaakje, is eetbaar en ongevaarlijk bij inname. Juicy Flow is een glijmiddel op waterbasis en gemaakt met de meest natuurlijke producten en de beste Aloë in de wereld, de aloë van Aruba.

Gebruiksaanwijzing: Dop van de tube draaien om de hygiëne-verzegeling te verwijderen. Dop weer terugplaatsen. Klepje op de dop openen en zachtjes op de tube drukken. Gebruik de gewenste hoeveelheid. Een vingertopje Juicy Flow volstaat meestal. Je kan het glijmiddel aanbrengen waar je maar wilt en zo veel je wilt. Bij condoomgebruik: breng Juicy Flow op het condoom aan als het al in gebruik is.

Waarschuwingen: Aanraking met de ogen en oren vermijden. Als je last krijgt van irritatie stop dan met het gebruik van Juicy Flow. Neem contact op met jouw arts als de irritatie aanhoudt.

Bewaren en houdbaarheid: Op kamertemperatuur buiten direct zonlicht bewaren. Binnen 6 maanden na opening gebruiken. Veilig buiten bereik van kinderen bewaren.