Massage

GESCHIKT VOOR MASSAGE VAN ALLE INTIEME LICHAAMSDELEN

Uiteraard is Juicy Flow ook uitermate geschikt voor massage van alle intieme lichaamsdelen.

Juicy Flow glijmiddel van VelvetTouch wordt gemaakt op Aruba. Het is een glijmiddel op waterbasis en bevat natuurlijke aloë vera uit Aruba. Het blijft heel lang glad en smaakt lekker: Je kunt dit glijmiddel veilig gebruiken met condooms. Juicy Flow glijmiddel is geschikt voor vaginale, anale en orale sex. Je kunt Juicy Flow glijmiddel aanbrengen waar je maar wilt. Verpakt in een chique, compacte tube van 30 ml, die zo in je handtas of broekzak past. Ons eerste JuicyFlow glijmiddel heeft een heerlijk zwarte kersen smaak. Later zullen meer smaken volgen.

Juicy Flow: your premium intimate lubricant for even (more) better sex :-)

There are products
Show:
Sort By:

Velvet Touch Juicy Flow Black Cherry Flavor premium lubricant 30ml glijmiddel

Juicy Flow glijmiddel is gemaakt met de meest natuurlijke producten en de beste Aloë in de wereld, de aloë van Aruba. Juicy Flow is veel gladder dan de meeste andere glijmiddelen en het blijft ook veel lánger glad.

€14,50
€9,95

Velvet Touch Juicy Flow Black Cherry Flavor premium lubricant 3x 30ml glijmiddel - 3 Pack

Juicy Flow glijmiddel is gemaakt met de meest natuurlijke producten en de beste Aloë in de wereld, de aloë van Aruba. Juicy Flow is veel gladder dan de meeste andere glijmiddelen en blijft ook veel lánger glad.

€37,50
€25,00

Velvet Touch Juicy Flow Black Cherry Flavor premium lubricant 10x 30ml glijmiddel - 10 Pack

Juicy Flow glijmiddel is gemaakt met de meest natuurlijke producten en de beste Aloë in de wereld, de aloë van Aruba. Juicy Flow is veel gladder dan de meeste andere glijmiddelen en het blijft ook veel lánger glad. Je hebt uit de compacte, handige en chiq

€145,00
€79,00