Over Klijntrading

KLIJNTRADING is officieel distributeur van Velvet Touch Aruba voor Europa. 

De eigenaren van KLIJNTRADING ontdekten het geweldige Juicy Flow van Velvet Touch Aruba tijdens een bezoek aan Aruba. Aruba is al bekend om het feit dat hier 's werelds beste aloë vera plantage is gevestigd. De beroemde aloë vera van Aruba wordt verwerkt in Velvet Touch Aruba producten en maakt deze producten superieur. 

KLIJNTRADING bestaat al sinds 2008 en importeert en distribueert ook diverse andere producten. In 2017 is daarbij met de verkoopstart Velvet Touch Aruba producten een welkome uitbreiding van het assortiment gerealiseerd.

100% Geniet garantie

Je koopt Juicy Flow om heerlijk te kunnen genieten. Mocht je na aanschaf van Juicy Flow, bij de eerste keer gebruik niet tevreden zijn (wat wij ons haast niet kunnen voorstellen), dan ontvang je het aankoopbedrag retour.

NIET TEVREDEN OVER HET PRODUCT:  Spelregel: Je hebt JuicyFlow voor de eerste keer gebruikt en je hebt dus nog een praktisch gevulde tube over. Logisch, want een vingertopje Juicy Flow volstaat al. In dat geval kan je ons e-mailen en vragen hoe je het aankoopbedrag kunt terug krijgen. Je hoeft overigens niet uit te leggen waarom je niet tevreden bent. (maar dat zouden wij wel fijn vinden om te vernemen, zo kunnen wij ons product verbeteren). Je betaalt zelf de portokosten voor het terugsturen.  

VERKEERD BESTELD: De 100% garantie geldt ook als je per ongeluk het verkeerde product hebt besteld. je kunt teveel of verkeerd bestelde producten binnen 30 dagen aan ons terugsturen. Wij betalen het aankoopbedrag van de ongeopende en nog verzegelde producten terug. Je betaalt zelf de portokosten voor het terugsturen.  

In alle gevallen geldt: je dient ons eerst te e-mailen VOORDAT je producten gaat terugsturen: [email protected]