PREMIUM INTIMATE LUBRICANT gemaakt in Aruba

OVER VELVETTOUCH ARUBA

De ontwikkelaars van Velvet Touch zijn de charmante Doctor Israel Posner (directeur van Pijnkliniek Aruba / Pain Clinic Aruba) en zijn prachtige vrouw Milagros Posner. Zij zijn medisch arts, echtgenoten, partners. Zij wonen in Aruba, het eiland dat de trotse bijnaam "One Happy Island" draagt. Ze hebben al 40 jaar ervaring met medicijnen. Velvet Touch wordt voor Doctor Posner geproduceerd door "Aruba Aloe Factory".

Ze zeggen zelf dat ze inmiddels op een leeftijd zijn waarop de menopauze begint. Ze hebben altijd goede relatie gehad en ze willen graag dat dit zo blijft. Doctor Prosner zijn studie achtergrond is medicijnen en medische wetenschap, maar daarvoor had hij chemie gestudeerd. En daarmee wordt het haast vanzelfsprekend om een glijmiddel te ontwikkelen. Aruba heeft de beste aloë ter wereld en we kennen allemaal de genezende en rustgevende eigenschappen van deze medicinale plant.

Ze hadden een geweldig product ontwikkeld en omdat zoveel van hun vrienden, jong en oud, hier zo enthousiast over waren, hebben ze besloten het niet voor zich zelf te houden maar iedereen de mogelijkheid te geven om dit product te kunnen gebruiken. Kortom: ze besloten om het product te gaan verkopen.

DE ALOË VERA PLANTAGE OP ARUBA

Velvet Touch wordt voor dokter Posner (directeur van de Pain Clinic Aruba) geproduceerd door de "Aruba Aloe Factory".

 

ARUBA ALOË FABRIEK

De "Aruba Aloe Factory" maakt gebruik van de modernste productietechnieken en in haar laboratorium vindt continu onderzoek plaatst naar de werking en toepassing van aloë. In de Aruba aloë fabriek kan je een rondleiding krijgen en zien hoe de aloë planten in de diverse producten met Arubaanse aloë terecht komen.

VERKOOPPUNTEN OP ARUBA

Bezoekt u Aruba? Of verblijft u op Aruba? Bij de volgende verkooppunten is Juicy Flow van Velvet Touch verkrijgbaar:

(als u op een blauw onderlijnd verkooppunt clickt komt u automatisch in Google Maps voor een routebeschrijving)

VERKOOPPUNTADRESS

Bliss at superfood  - Noord 141 A

Botica Aloe - Pos Chiquito 83 

Botica Dakota - Avenida Milio J. Croes 45

Botica di Servicio Noord  - Noord 102 A, 82

Mediq Botica Oduber NV  - Caya G. F. Betico Croes 103

Botica Kibrahacha - Bubali 141-A(Mediq)

Botica Trupiaal  - Caya Ernesto O Netto Petronia 88

Botica di Servicio Eagle  - Caya Punta Brabo 17

Botica di Servicio Maria  - Santa Cruz 52

Botica Di Servicio Seroe Preto  - Weg Sero Preto 25, San Nicolas

Aruba Botica Paradera -  Paradera 27

Botica Santa Ana  - 41B, Noord

DA Drogisterij & Parfumerie  - L.G. Smith Boulevard 134

Dewit & Vandorp  - Tanki Leendert 103 B

Velvet Touch Aruba  - Malmokweg 15

Eagle Convenience Market  - Schotlandstraat 85

Feng Da Supermarket  - Weststraat 29

Hot Spot - Waterweg 1

Lauras Beautisalon Avenida Milo Croes 51

Ling and Sons I GA Super Center  - Schotlandstraat #41

Wei Ming Supermarket - Sabana Liber 3

Rejuvenate Medi Spa  - Bubali 11M

Signature Shop at the Ritz Aruba  - L. G. Smith Blvd 107

The Minimarket Aruba, EQUUS N.V.  - Paseo Herencia Local H-005

Tradewind at the Riu Aruba  - J.E. Irausquin Boulevard 77

Tropical Breeze at the Hilton Aruba  - J. E. Irausquin Blvd 81

Tropical Flavor at the Hilton Aruba  - J.E.   Irausquin Blvd 81

Tropical Market -  L. G. Smith Blvd 99

Wei Ming Supermarket  - Sabana Liber 3

 

PRODUCTINFORMATIE

Juicy Flow van velvet Touch Aruba is een sensationele pleasure gel met zwarte kersensmaak die voor een heerlijk intiem genot met z'n tweeën zorgt. Het glijmiddel bevat geen parabenen en kan gebruikt worden in combinatie met condooms.

Productinformatie

Juicy Flow glijmiddel productinformatie: Veilig voor vaginaal gebruik. Veilig voor anaal gebruik. Veilig bij orale seks. Veilig voor gebruik met latex condooms. Juicy Flow is geen anticonceptiemiddel en bevat geen zaaddodend middel. Eenvoudig schoon te maken. Petrochemisch- en parabenen vrij. Juicy Flow heeft een lekker smaakje, is eetbaar en ongevaarlijk bij inname. Juicy Flow is een glijmiddel op waterbasis en gemaakt met de meest natuurlijke producten en de beste Aloë in de wereld, de aloë van Aruba.

Gebruiksaanwijzing: Dop van de tube draaien om de hygiëne-verzegeling te verwijderen. Dop weer terugplaatsen. Klepje op de dop openen en zachtjes op de tube drukken. Gebruik de gewenste hoeveelheid. Een vingertopje Juicy Flow volstaat meestal. Je kan het glijmiddel aanbrengen waar je maar wilt en zo veel je wilt. Bij condoomgebruik: breng Juicy Flow op het condoom aan als het al in gebruik is.

Waarschuwingen: Aanraking met de ogen en oren vermijden. Als je last krijgt van irritatie stop dan met het gebruik van Juicy Flow. Neem contact op met jouw arts als de irritatie aanhoudt.

Bewaren en houdbaarheid: Op kamertemperatuur buiten direct zonlicht bewaren. Binnen 6 maanden na opening gebruiken. Veilig buiten bereik van kinderen bewaren.